Malaisias hukkunud modelli kolleegid avaldasid mälestusvideo

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Soosalu
Regina Soosalu Foto: Ekraanitõmmis

Vision Studio, kelle jaoks eestlanna Regina Soosalu (29) töötas, avaldas eile video (all) pealkirjaga «Reginat mäletades».

Vabakutselise modellina töötanud Soosalu ütles videos, et on juba poolteist aastast Malaisias elanud. Intervjuu viidi läbi enam kui aasta tagasi.

«Töötan siin mõnda aega modellina, siis lähen õppima ja saan normaalseks inimeseks,» ütles Soosalu toona.

Kolleegid lõpetavad video tekstiga: «Taevas vajab veel üht inglit. Puhka rahus, kaunitar.»

Soosalu hukkus 1. juulil Malaisia kuurortsaarel Pulau Rawa. Esialgu arvati, et ta uppus, kuid täna selgus, et politsei on alustanud uurimist mõrvakahtlusega.

Eesti konsulaat Malaisia pealinnas Kuala Lumpuris ei ole kahe päeva jooksul Postimehe kõnedele vastanud.

Ka Malaisia saatkonna esindaja ei ole neilt tänaseni informatsiooni saanud.

Välisministeeriumi kommentaar oli eile Postimehele: «Välisministeerium on juhtunust teadlik. Välisministeerium on suhelnud hukkunu perekonnaga ja nõustab perekonda surnukeha Eestisse toomise korraldamisel. Vajadusel saab asjaajamise hõlbustamiseks olla toeks ka Eesti aukonsul Malaisias.»

Pulau Rawa naabersaartel on Euroopa turistidega varemgi koletuid sündmusi olnud.

Kolm aastat tagasi läks Tiomani saarel kaduma prantslanna Stephanie Foray, kelle mõrvarile hiljuti surmanuhtlus määrati, vahendas The Malay Mail Online.

Briti rändaja Gareth Huntley läks sama saare matkarajal kaduma mai lõpus. Tema surnukeha leiti rohkem kui nädal aega hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles