Ajaleht: lapsi enda juures hoidnud naist võib oodata sundravi

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järvel kadunud kaks väikest last leiti üles.
Kohtla-Järvel kadunud kaks väikest last leiti üles. Foto: Sergei Stepanov / NPA

Põhjaranniku teatel ei ole välistatud, et prokuratuur taotleb Kohtla-Järvel kaht väikest last enda juures hoidnud naise sundravile saatmist.

Praegu on 64-aastane naine allutatud menetlustoimingutele, ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Jelena Filippova. «Kriminaalmenetlust on alustatud. Mingit lahendust või kohtuotsust ei ole veel. See võtab aega,» ütles ta Postimehele.

Naise suhtes algatati kriminaalmenetlus paragrahvi järgi, mis käsitleb võõra lapse hõivamist. Selle teo eest süüdi mõistmisel võib määrata rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Põhjaranniku teatel pole praeguseni selge, miks naisterahvas võõrad lapsed enda korterisse viis. Politsei pidas naise teisipäeval 48 tunniks kinni ning üleeile kuulati ta kahtlustatavana üle.

Esmaspäeva õhtul kaduma läinud viieaastane Anastassia ja tema seitsmeaastane vend Sergei leiti järgmisel hommikul vanema naise juurest, kellel varem pole politseiga kokkupuudet olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles