Sõidueesõiguse eiramine põhjustas kolm õnnetust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Eile said inimesed vigastada kolmes avariis, mille põhjustasid autojuhid, kes ei andnud liiklusmärkide järgi teed eesõigust omanud liiklejatele.

Esimene liiklusõnnetus juhtus eile kella 14.16 ajal Tallinnas Kopli ja Sõle tänava ristmikul. Sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 35-aastane Sergei, sõitis kõrvalteelt peateele ja põrkas kokku sõidueesõigust omanud sõiduautoga Dacia Logan, mida juhtis 51-aastane Tatjana.

Tatjana toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 14.42 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Piibelehe ja Mustjõe samaliigiliste teede ristmikul. Sõiduauto Toyota Avensis, mida juhtis 60-aastane Arne, sõitis ristmikule ja põrkas kokku tema suhtes paremalt ristmikule sõitnud ning sõidueesõigust omanud sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis 46-aastane Merike.

Sõiduautos Toyota Avensis kaasreisijana viibinud 77-aastane Virginia toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 16.43 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa linnas Jõe ja J. Kuperjanovi tänava ristmikul. Sõiduauto Volkswagen Golf, mida juhtis 30-aastane Kalle, sõitis kõrvalteelt peateele ja põrkas kokku sõidueesõigust omava jalgrattaga, mida juhtis 33-aastane Veiko.

Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles