PPA on võtnud Saare- ja Hiiumaa juures mere kõrgendatud tähelepanu alla

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade parvlaevalt Muhumaa.
Vaade parvlaevalt Muhumaa. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti politsei- ja piirivalveamet on täna olnud kontaktis kolleegidega naaberriikidest ja võtnud Läänemere Saare- ja Hiiumaa juures kõrgendatud tähelepanu alla, et leida sealt võimalikke anomaaliaid.

«Täna oleme suhelnud kõikide partneritega, on see siis Rootsi, Soome ja Läti, et teada saada ka nende tegevusest ja olla ühes inforuumis. Meie põhiline tegevus on igapäevane, et hoiame silma peal merel toimuval, kuid ilmselgelt pöörame rohkem tähelepanu Hiiumaa ja Saaremaa külje all toimuva suhtes ja otsime sealt võimalikke anomaaliaid,» ütles politsei-ja piirivalveameti peadirektori asetäitja teabehalduse ja menetluse alal Priit Pärkna «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERR Uudised.

Tema sõnul ei ole praegu midagi sellist silma jäänud. «Ilmselgelt on meil samamoodi laevavõimekus seal olemas, et kui midagi on, siis oleme valmis reageerima,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles