Koolitulistaja viitas vägivallale ka oma Facebooki kontol

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi lähedased kirjeldavad täna Viljandis Paalalinna Koolis saksa keele õpetajat tulistanud 15-aastast Vahurit eduka õpilase ja avatud suhtlejana, jättis noormees oma Facebooki kontol oma siseelust hoopis teise pildi.

2010. aastal suhtlusvõrgustikuga liitunud noormees on läbi aastate teinud vähe tekstilisi postitusi, küll aga on kõnekad tema avaldatud ülesvõtted ja piltsõnumid. Lisaks endast tehtud fotodele on Viljandi koolitulistaja viimase aasta jooksul postitanud suhtlusportaali ka rohkelt pilte relvadest ja sõjast.

Teiste hulgas leidub nende hulgas tänavu 1. aprillil postitatud pilt kirjaga «Don't judge me cause I'm quiet. No one plans a murder out loud» (Ärge arvustage mind selle pärast, et olen vaikne. Keegi ei plaani mõrva valju häälega).

Samuti on koolitulistaja postitanud inglisekeelse sõnumi «You inspire my serial killer» (sa inspireerid minu sisemist sarimõrvarit). Poisi sõnumitest võib välja lugeda ka appikarje, kui ta umbes aasta tagasi avaldas pildi poodud kogust kirjaga «Nobody cares» (Keegi ei hooli).

Koolitulistajat ennast kujutavad fotod reedavad, et 15-noormees tegeles keskaegse võitlusega.

Märksa aktiivsem on Vahur olnud suhtlusportaalis Ask.fm. Postimees teeb väljavõtte mõnest tema vastusest kaaslaste esitatud küsimustele:

5 kuud tagasi:
Have you ever got into trouble with the police?
Jap.

miks nii kahtlane?
vaata kahtlane on hea olla sest siis oled teistest erinev ja kui kahtlane ma sinu arust olen ja mis mõttes kahtlane :):)

8 kuud tagasi
M16 on sitt relv.
proovime su peaga järgi?

Mida sa ulud enda elu üle?
ei või w?????????????

9 kuud tagasi
Whom do you consider to be a hero of our times?
a vetren

If you became a multi-millionaire overnight, what would you buy?
an army :-)

Do you love your country?
JAH...OLEKS VALMIS SELLE EEST SUREMA KUI VAJA ... POLE OLEMAS MIDAGI TÄHTSAMAT MULLE KUI EESTI!!!!!

kes on su lemmik sõber klassist?
polegi

Do you have a nickname? What is it?
zuul

What advice would you give a person coming to live in your country?
get armed :)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles