Musta sisemurega viks koolipoiss

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma Facebooki konto seinale postitas 15-aastane Vahur mitmeid tapmisele viitava sisuga pilte.
Oma Facebooki konto seinale postitas 15-aastane Vahur mitmeid tapmisele viitava sisuga pilte. Foto: Facebook

Kuigi lähedased kirjeldavad oma õpetajat tulistanud 15-aastast Vahurit eduka õpilase ja avatud suhtlejana, jättis noormees suhtlusvõrgustikes oma siseelust hoopis teise, märksa tumedama pildi.

9.a klassis käiv Vahur on pärit neljalapselisest perest ja elab Viljandi linna lähedal maal. Poissi ja perekonda tundvate inimeste sõnul on tegu tubli perega, mille lapsed on alati hästi õppinud. Isegi sedavõrd, et olümpiaadidel käimine pole neile võõras.

Tuttavate sõnul on vanemad alati laste edukust tähtsaks pidanud. Ehk on just see põhjus, miks lapsed ei käinud väikeses kodulähedases maakoolis, vaid sõitsid igal hommikul kümmekonna kilomeetri kaugusele Viljandisse.

Vahuri lähedasest suhtest isaga annab tunnistust see, et alles läinud nädalavahetusel osalesid isa ja poeg koos kohaliku näiteringis proovis, kus oli käsil järgmise etenduse ettevalmistamine. Vahuri enda fotod reedavad, et vabal ajal tegeles ta keskaegse võitlusega.

Mitme Paalalinna kooli õpetaja sõnul on neil raske ette kujutada, et noormehel ja saksa keele õpetajal – kes ei kuulunud teps mitte kooli rangeimate hulka – võinuks konfliktiks põhjust olla. Vähemalt mitte keeleõppe pinnal.

Pikemalt loe tänasest Postimehe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles