Novosjolov kandideerib Reformierakonna nimekirjas riigikokku

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov
Nikolai Novosjolov Foto: Mihkel Maripuu

Äsja liitus Reformierakonnaga kahekordne epeevehklemise maailmameister Nikolai Novosjolov, kes kandideerib ka eelseisvatel valimistel riigikokku.

Erakonna pressiesindaja vahendusel meediale saadetud teates põhjendab Novosjolov poliitikasse siirdumist tundega, et tal on missioon täita.

«Olen sündinud ja kasvanud Eestis, vene peres, lõpetanud vene gümnaasiumi. Eestis elab minu pere. Mul on lapsed ja ma ei ole ükskõikne nende tuleviku suhtes, on väga oluline, mis keskkonnas nad elavad ja kasvavad. Oluline on ka see, et siis, kui nad suureks kasvavad, oleks Eesti endiselt iseseisev ja siin oleks hea elada. »

Ta jätkab: «Tahan oma eeskuju põhjal näidata eestivenelastele, et kui väga pingutada, on võimalik täita oma soovid ja realiseerida oma unistused. Olen seda teed käinud, oskan ja ka tahan oma kogemust teistega jagada. Tahan, et ei täna ega tulevikus ei oleks lõhestumist Eesti elanike vahel. Tahan olla noortele eeskujuks.»

Viimase aja sündmustele viidates soovitab Novosjolov inimestel üksteist hoida. «Me ei tohi kasutada juhust ja jõudu omakasupüüdlikult, vaid peame pingutama rahva heaolu eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles