Reporter.ee: kasiinoröövel sai Pärnus saagiks 23 000 krooni

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul kella 05.40 ajal röövis kassapidajat relvataolise esemega ähvardanud maskis meesterahvas Pärnus Side tänava kasiinost esialgsetel andmetel 23 000 krooni.

Lääne ringkonnaprokuratuuril ei ole veel avalikkuse jaoks infot, mismoodi raha röövimine toimus. Teada on vaid see, et sissetungist teatas politseile pärast toimepandud tegu kasiinot turvanud G4S, selgus Reporter.ee videolõigust.

«Relvana kasutatava esemega ähvardades toime pandud röövimine on esimese astme kuritegu ja karistusseadustik näeb selle eest ette karistusena kolm kuni 15 aastat vangistust,» rääkis Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja.

Tänane sularaharööv on sel aastal juba teine kord Pärnu linnas. Märtsis tungiti sisse Pärnu kesklinnas asuvasse SEB panga kontorisse. Tol korral sai röövel ligi 10 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles