Järvamaal hukkus tulekahjus kaks inimest

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju. Foto on illustreeriv.
Tulekahju. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Järvamaal täna öösel toimunud elumaja põlengus hukkus kaks inimest.

Päästjad said täna kella 2 paiku teate elumaja põlengust Ambla vallas Roosna külas. Teataja sõnul võis majas olla kaks inimest ning oht oli teataja majale.

Päästjate kohale jõudes oli 8x20 meetri suurune taluhoone lausleegis. Päästjad alustasid kohe suitsusukeldumisega, kuid vahetult peale sisenemist kukkusid sisse katusetalad ning suitsusukeldumine tuli lõpetada. Sisenemise käigus sai kergelt viga ka üks päästjatest.

Päästjad jätkasid tule kustutamist väljast ning kell 4.36 saadi põleng kontrolli alla. Kui leegid olid maha surutud, siseneti majja ning leiti kahe mehe surnukehad.

Esialgsel hinnangul oli maja põlenud kõige rohkem just selle ruumi läheduses, kus 47- ja 73-aastane mees leiti. Tulekahju kustutati lõplikult peale kella 6.

Esialgse info kohaselt oli maja eelmisel aastal renoveeritud ja hoones oli väidetavalt olemas ka töökorras suitsuandur. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Päästetöödel käisid Aravete, Koeru ja Tapa päästekomandod ning Järva-Jaani vabatahtlikud.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles