Täna «Radaris»: rabavad videod inimeste rumalusest raudteel

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteeülesõit
Raudteeülesõit Foto: «Radar» / Kanal 2

Kanal 2 telesaade «Radar» toob täna vaatajani rabavad turvakaameravideod näitamaks, kui nahaalselt ja naiivselt inimesed raudteeülesõite ületavad.

Statistika näitab, et Eestis juhtunud ohvritega rongiõnnetuste arv on hirmutav – pea iga kuu hukkub keegi. Kuidas elab aga pärast traagilist õnnetust edasi rongijuht? Teiste seas annab saates intervjuu ka rongijuht, kes on sattunud enam kui kümnesse rongiavariisse.

Samuti näitab «Radar» eksklusiivselt intervjuud Venemaa president Vladimir Putiniga, mille riigipea andis vaid mõned päevad tagasi Saksa telekanalile ARD. Tegu on ühega vähestest intervjuudest, mis Putin on nõustunud Lääne meediale viimasel ajal andma.

Kanal 2 omandas ainuõiguse seda intervjuud Eestis näidata. «Radar» uuribki, mis peitub intervjuu taga tegelikult. Kuidas on kogu propagandamasin korraldatud? Miks anti intervjuu just sel ajahetkel ja sellisele kanalile?

Lisaks on tänases «Radaris» lugu viinatootjast, kes julges turunduses ära kasutada kahe kuu tagust vahejuhtumit, kus Eesti territooriumilt võeti kinni kaitsepolitseinik Eston Kohver.

Mäletate leheveergudel ilmunud reklaami: «Vale kohvri võtsite, mehed!»? «Radar» uurib reklaami tausta. Huvitavaks teeb loo see, et niidiotsad viivad Vene presidendi Vladimir Putini lähiringkonda.

«Radar» algab Kanal 2 eetris kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles