Saatejuht Tanel Talve kandideerib sotside ridades riigikokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Talve
Tanel Talve Foto: Tairo Lutter

Europarlamendi valimistel üksikkandidaadina paremuselt teise tulemuse teinud külaliikumise eestvedaja ja telesaatejuht Tanel Talve kandideerib eelolevatel valimistel riigikokku Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas.

Samas nimekirjas kandideerib parlamenti ka Arengufondi endine juht, ettevõtja Ott Pärna (38). Pärna osaleb valimistel Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas, Talve aga Jõgeva- ja Tartumaal. Kumbki mees praegu erakonda ei kuulu, kuid nad ei välista liitumist tulevikus, ütlesid nad täna riigireformi kava tutvustusel Kultuurikatla arhitektuurikeskuses.

38-aastane Talve kandideeris tänavu kevadel üksikkandidaadina Euroopa Parlamendi valimistel ja kogus 10 074 häält, mis oli üksikkandidaatide seas Indrek Tarandi järel teine tulemus. Europarlamenti see tulemus teda küll ei viinud, ent juba toona ei välistanud ta mõne partei nimekirjas riigikokku kandideerimist.

Riigikogu valimised toimuvad tuleva aasta 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles