Tartumaal hukkus aasta esimesel päeval põlengus mees

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tartumaal hukkus aasta esimesel päeval tulekahjus keskealine mees, kellele võisid saatuslikuks saada liigne alkoholi tarvitamine ja hooletu suitsetamine.

Kell 11.50 sai häirekeskus teate tulekahjust Konguta vallas Konguta külas. Kaheksa minutiga sündmuskohale jõudnud Elva päästjad nägid, et tühjana seisva suure lauda külge ehitatud väike kunagine puhkehoone põles lausleegis. Kuigi hoones ei olnud elektrit, oli see eluruumiks ühele inimesele.

Kustutustööde käigus leidsid päästjad hukkununa keskealise mehe. Kella 14 ajal kustutustööd veel kestsid. Tulekahju on kustutamas peale Elva ja Otepää päästjate ka Rõngu vabatahtlikud.

Menetlusinspektori sõnul ei olnud ruumides elektrit, kuid seal elanud mees oli kirglik alkoholi tarvitaja ja suitsetaja. Esialgsel hinnangul võis tulekahju alguse saada hooletust suitsetamisest või lahtise tule kasutamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles