Väidetava inimröövi kahtlusaluseid pole ikka tabatud

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajar Paas.
Kajar Paas. Foto: Politsei

Täna öösel möödub kaks kuud Tallinna-Tartu maanteelt väidetavalt toimunud inimröövist, kuid mehe asukoht on seni teadmata. Ka pole kedagi kahtlustatavana kinni võetud.

«Politsei teeb selle nimel jätkuvalt tööd, kuid kahjuks ei ole Kajar Paasi asukohta seni õnnestunud kindlaks teha ja kahtlustatavana kedagi kinni peetud ei ole,» kinnitas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm, kelle sõnul on töös erinevaid versioone. «Töö käib, et leida kadunud inimene ja sellesse juhtumisse selgust tuua.»

Ööl vastu 5. detsembrit liikus Järvamaalt Tallinna suunas hõbedane sõiduauto Mercedes Benz, mida juhtis 40ndates Veera.

Naise ütluste kohaselt peatas ta auto Harjumaal Ardu kandis, kuna talle tundus, et teel olev must maastur vajab abi. 

Seejärel leidis naise sõnul aset tulistamine, milles sai ta viga. Maasturis viibinud kaks meest võtsid naise väitel Kajar Paasi endaga kaasa.

Veera sõnul ei saanud ta mehe röövimise hetkel isegi aru, et keegi teda tulistas. Kuulihaava olevatki ta avastanud alles kodus ja siis kohe haiglasse läinud.

Haiglasse jõudis ta 5. detsembril kella 6 paiku hommikul, kui väidetavast röövist oli möödas mitu tundi. Seal tuvastati tal kuulihaav.

Naine ise politseisse ei pöördunud, temast andis teada haigla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles