Pärnumaal juhtunud avariis hukkus 42-aastane naine

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel põrkas täna hommikul kokku kaks sõiduautot, avariis hukkus üks ja sai viga kolm inimest.

Politsei sai täna kell 8.21 teate liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 104. kilomeetril, Halinga vallas Tarva külas. Kokku põrkasid sõiduautod KIA ja Toyota.

Esialgse info kohaselt oli KIA liikumas Tallinna suunas ning Pärnu suunas liikunud Toyota oli sooritamas möödasõitu ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga. Sündmuskohal hukkus KIA juht, 42-aastane naine, kes oli õnnetuse juhtumise ajal autos üksi.

Toyota juht, 58-aastane naine, vigastada ei saanud, ta oli kaine. Toyotas oli peale juhi veel kolm inimest, kõrvalistmel 22-aastane naine ning tagaistmel 20- ja 25-aastane mees. Kiirabi toimetas nad haiglasse tervisekontrolli. 

Õnnetuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson tunneb kaasa hukkunu lähedastele. Ta paneb kõigile liiklejatele südamele, et muutlike ilmastiku- ja teeoludega on oluline olla liikluses ettevaatlik ning möödasõidule asudes tuleb veenduda selle manöövri ohutuses. 

Avarii tõttu oli liiklus seal piirkonnas mitu tundi häiritud, kuid praeguseks on taastatud. 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles