Tuntud pedofiil vahistati uues kuriteos kahtlustatuna

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Harju maakohus võttis reedel Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel vahi alla pedofiilias kahtlustatava Viktor Maltšiku, kes on ka varem sarnaste süütegude eest kohtu all olnud.

«Kohus rahuldas prokuröri taotluse kuriteos kahtlustatava vahistamiseks. Kahtlustuse kohaselt on kuritegu oma sisult sarnane nendele, mille eest seda meest on varem karistatud,» märkis Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja BNSile.

Näiteks 2004. aastal mõistis toonane Tallinna linnakohus Maltšiku kaheks aastaks vangi, süüdistuse järgi kasutas ta nelja alaealist poissi oma seksuaalkire rahuldamiseks.

Süüdistuse järgi pani Maltšik kuriteod toime sama aasta juunis Tallinnas ja Paldiskis, kasutades poisse seksuaalselt nii oma autos, töökohal kui ka korterites. Üht 14-aastast poissi kasutas Maltšik oma seksuaalkire rahuldamiseks korduvalt, tehes seda oma autos ja Tallinnas Tuulemaa tänaval asuvas korteris. Üks kannatanu oli 12-aastane, keda Maltšik katsus Paldiskis Sadama tänaval asuvas korteris.

Samas kohas rahuldas Maltšik oma seksuaalkirge ka ühe 14-aastase poisiga. Neljas kannatanu oli 13-aastane, teda katsus Maltšik Tallinnas ühes poes, kus ta töötas abitöölisena. Kõik kuriteoepisoodid toimusid ilma otsese vägivallata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles