Narvas lasi õpilane kogemata sõpra õhupüssi laadsest esemest

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narvas ühes koolis mängisid noorukid täna õhupüssi laadse esemega, mille tagajärjel sai üks poistest näovigastuse.

Ida prefektuur sai täna hommikul teate, mille kohaselt sai üks noormeestest relvast lasu näkku. Sündmuskohal selgus, et 16-aastane noormees oli eelnevalt sünnipäevaks saanud kingituseks õhupüssi laadse eseme. Koos sõbraga katsetati seda vahetunni  ajal ning kogemata toimus lask, millest sai tabamuse 15-aastane poiss. Esialgsetel andmetel oli tegemist paukpadruniga.

Poiss viidi traumapunkti, kus ta peale esmaabi koju lubati. Tema elu ohus pole ja esialgsetel andmetel on vigastused väikesed, edastas prefektuuri pressiesindaja.

Ehmununa kogu sündmusest, pani 16-aastane noormees jooksu. Politsei tabas noormehe ja hetkel kuulatakse teda üle. Relvataolist eset tema juurest ei leitud, seega pole veel andmeid selle kohta, millega täpselt oli tegemist.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustasid politsei ja prokuratuur kriminaalmenetlust avaliku korra rasket rikkumist käsitleva paragrahvi alusel. Menetlust viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

«Politsei ootab alati infot  kõigilt, kel on infot kaasõpilastest, kes võtavad kooli kaasa esemeid, millega on võimalik teistele viga teha. Just koostöös on võimalik vältida selliste sündmuste toimumist,» ütles Ida prefekt Vallo Koppel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles