Telegrami peatoimetaja: me ei hakka EKREga koostööd tegema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment alternatiivportaali Telegram avalehest.
Fragment alternatiivportaali Telegram avalehest. Foto: telegram.ee

Kuigi Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Mart Helme sõnul on partei sõlminud alternatiivportaaliga Telegram uudiste vahendamise kokkuleppe, kinnitas portaali peatoimetaja Mariann Joonas, et mingit lepet pole olemas.

«Helme jutt ei vasta tõele, kuulsin sellest umbes pool tundi tagasi ja püüdsin EKRE-sse helistada, aga keegi seal telefon vastu ei võtnud,» ütles Joonas teisipäeva pärastlõunal BNSile. «Lugesin Helme jutu Lääne Elust üle, ütlesin lehele, et see on vale ja nad parandasid ära.»

Helme ütles pühapäeval peetud Haapsalu osakonna asutamiskoosolekul, et EKRE hakkab üles ehitama oma meediat ja parteil on tema kinnitusel kokkulepped uudiste vahetamiseks sõlmitud portaaliga telegram.ee.

Joonas kinnitas, et telegram.ee ei hakka mingil tingimusel EKRE ega ühegi teise erakonnaga koostööd tegema. «See poleks kindlasti mõistlik, kuidas saab üks väljaanne olla sõltumatu, kui ta on mingi teatud erakonna häälekandja,» sõnas Joonas. «Oleme teinud mõlema Helmega [Mart Helme ja Martin Helme] kunagi intervjuud, aga oleme neid teinud ka teiste erakondade esindajatega. Sama hästi võiks ükskõik kes neist väita, et nad hakkavad meiega koostööd tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles