Sügisel autolt löögi saanud mees suri haiglas

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariis vigastada saanud mees suri pool aastat hiljem haiglas.
Avariis vigastada saanud mees suri pool aastat hiljem haiglas. Foto: Elmo Riig / Sakala

28. aprillil suri Tartu ülikooli kliinikumis möödunud sügisel Tartumaal Luunja vallas autolt löögi saanud 27-aastane mees.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel kinnitas Postimehele, et mullu 28. oktoobril autolt löögi saanud ja seni haiglaravil viibinud 27-aastane Mairo suri haiglas. «Liiklusõnnetuse asjaolude uurimiseks alustasime menetlust kohe pärast õnnetust ning praegu see veel käib,» märkis ta. «Mingil määral on põhjus selles, et kui inimene paraneb, saab teda üle kuulata, kuid nüüd seda võimalust ei ole ja peame seega kasutama teisi võtteid,» selgitas ta, miks pole menetlust seni lõpetatud.

Peiteli sõnul jätkab politsei liiklusõnnetuse asjaolude selgitamist. «Surnukeha saadetakse lahangule, mis aitab välja selgitada, kas surma põhjus on vahetult avariis saadud vigastuste tagajärg või on seal ka mingid muud põhjused,» selgitas pressiesindaja, kellele teadaolevalt viibis mees ligi pool aastat koomas.

28. oktoobril kella 21.30 ajal juhtus Luunja vallas liiklusõnnetus. Sõiduautole Mercedes-Benz, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega 29-aastane Andres, astus ootamatult ette tumedates riietes jalakäija. Kokkupõrkes sõidukiga sai 27-aastane Mairo löögi, paiskus vastu esiklaasi ja kukkus seejärel sõiduteele. Jalakäija sai õnnetuses väga raskeid vigastusi ja viidi haiglasse. Hiljem valminud ekspertiis tuvastas mehel ka raske joobe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles