Otseülekanne: ministrid räägivad riigikogu infotunnis pagulastest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Toomas Huik / Postimees

Postimees vahendab otsepildis kell 13 algavat riigikogu infotundi, kus muu hulgas tulevad kõne alla ka pagulasi puudutavad küsimused.

Riigikogu pressiteenistuse teatel osalevad infotunnis peaministri ülesandeid täitev justiitsminister Urmas Reinsalu, majandus- ja taristuminister Kristen Michal ning rahandusminister Sven Sester.

Reinsalult soovivad saadikud küsida kodukulude, põhiseaduslikkuse järelevalve algatamise laiendamise, trahvide suuruse kasvu ning pagulaskeskuse olukorra kohta Vao külas. Michal peab vastama küsimustele riigiettevõtete nõukogude ning Võru ja Viljandi vahelise bussiliikluse kohta.

Rahandusministrile esitatavad küsimused puudutavad kavandatavaid maksumuudatusi ja riigieelarve katteallikaid, sularahaautomaatide rahvusvahelist standardit ning immigratsiooniga seotud kulutusi Eesti eelarvele.

Tund aega kestvale infotunnile järgneb riigikogu täiskogu istung, kus esimesele lugemisele tuleb kaks eelnõu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles