Kapo pidas korruptsioonis kahtlustatavana kinni Jõhvi vallavoliniku ning vallavalitsuse endise liikme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Kaitsepolitseinikud pidasid täna kinni ettevõtja ja Jõhvi vallavoliniku Allan Männi ning vallavalitsuse endise palgalise liikme Märt Maritsa korruptsioonis kahtlustatavana.

Viru ringkonnaprokuratuuri kinnitusel kahtlustatakse Maritsat altkäemaksu võtmises, mõjuvõimuga kauplemises ja riigihanke menetluse nõuete rikkumises.

Kahtlustuse kohaselt sai Maritsa altkäemaksu Männi ja temaga seotud ettevõtte huvides mõjuvõimuga kauplemise ja oma ametiseisundi korruptiivse ära kasutamise eest.

Mänd on saanud kahtlustuse altkäemaksu andmises ja mõjuvõimuga kauplemises, kinnitati Viru ringkonnaprokuratuurist.

Lisaks on kahtlustatavana kinni peetud veel üks kohalik ettevõtja, keda kahtlustatakse riigihanke menetluse nõuete rikkumisele kihutamises, teatasid Viru ringkonnaprokuratuur ja kaitsepolitsei ühises pressiteates.

Homme selgub, kas prokuratuur taotleb kohtult endise vallavalitsuse juhi Maritsa ja talle altkäemaksu andmises kahtlustatava Männi vahistamist. Täpsemat infot prokuratuur kriminaalasja kohta ei anna.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur ja viib läbi kaitsepolitsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles