Kahte meest süüdistatakse naise Saksamaale prostituudiks vahendamises

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituudid
Prostituudid Foto: AFP / Scanpix

Riigiprokuratuur saatis üldmenetluses Harju maakohtusse kriminaalasja, milles süüdistatakse kahte meest prostitutsioonile kaasaaitamises.

Süüdistuse kohaselt korraldasid varem korduvalt kriminaalkorras karistatud 29-aastane Sven ja 28-aastane mees 2010. aasta aprillis naisterahva toimetamise Eestist Saksamaale, et naine asuks seal prostituudina tööle.

Eelnevalt oli Sven sisestanud internetis asuvatesse portaalidesse mitmeid erineva sisuga pakkumisi. Ühe kuulutuse järgi pakuti Saksamaal legaalset tööd, mis seisnes eskortteenuse ja erootilise massaaži pakkumises.

Analoogset kuulutust nägi süüdistuse kohaselt ka 28-aastane mees, kes pakkus seejärel tööd oma tuttavale naisterahvale. Mehed organiseerisid ka naise transpordi Saksamaale.

Sveni ja 28-aastast meest süüdistatakse grupi poolt muul viisil isiku prostitutsioonile kaasaaitamises, mille eest võib kohus süüdimõistmisel karistada kuni kaheteistaastase vangistusega.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtis riigiprokuratuur ja viis läbi PPA kriminaalpolitseiosakonna menetlusbüroo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles