Läänemaa rahvaliitlased soovivad esimeheks Aaret

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aare
Juhan Aare Foto: Artur Sadovski

Eile pidas Rahvaliidu Läänemaa maakonnaühendus konverentsi, kus seati erakonna esimehe kandidaadina üles Juhan Aare.

Maakonnaühenduse juht Endel Susi ütles valikut põhjendades, et enne Riigikogu valimisi pole mõistlik esimeest vahetada ning Aare suudaks erakonda edasi viia, kui tal vaid lastaks seda teha.

«Peasekretär Lauri Vitsut on mitme kuu jooksul pidevalt rünnanud erakonna esimeest ja süüdistanud teda kõiksugu pattudes,» ütles Susi.

Susi sõnul leiavad erakonna maakonnaühendused, et Vitsut tuleks täitmata töökohustuste, korduvate nädalapikkuste tööluuside ja erakonna esimehele suunatud laimukampaania tõttu ametist vabastada. Sellise nõudmisega on pöördutud ka partei juhtkonna poole ning Susi sõnul on arusaamatu, miks palvet veel täidetud pole.

Kuigi Rahvaliidu Läänemaa ühendus kaalus mõne aja eest erakondliku tegevuse lõpetamist, otsustati siiski jätkata, kuna Rahvaliit seisab ainsana maarahva huvide eest, rääkis Susi. «Juhtivate parteide populistlikes ettevõtmistes ei ole tunda kindlust, et neile oleks tähtis maarahva hea käekäik,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles