Külglibisemisse sattunud BMW rullus üle katuse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto BMW. Foto on illustratiivne
Sõiduauto BMW. Foto on illustratiivne Foto: Kunnar Rüsülainen

Eilse ööpäeva jooksul toimus kolm avariid, milles autod sõitsid teelt välja, vastu puud või posti. Viga sai neis õnnetustes kokku neli inimest.

Kaks inimest sai viga eile öösel kella 4.08 ajal toimunud liiklusõnnetuses Viljandimaal Viljandi vallas Tobraselja külas, Imavere - Viljandi - Karksi-Nuia maantee 43. kilomeetril. Sõiduauto BMW 523I sattus külglibisemisse, paiskus teelt välja ja rullus üle katuse.

Sõidukis viibinud 20-aastane Karl ja 34-aastane Aivar toimetati Viljandi haiglasse. Sõidukit juhtinud isik, turvavarustuse kasutamine ja muud asjaolud on selgitamisel.

Ka kella 2 ajal toimus liiklusõnnetus, kus auto sõitis teelt välja. See juhtus Põlvamaal Veriora vallas. Alkoholijoobes 39-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda 6 vastu elektriposti ja rullus üle katuse. Juht toimetati Viljandi haiglasse. 

Eile kella 12.45 ajal toimus liiklusõnnetus aga Harjumaal Keila vallas Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee 28. kilomeetril. 24-aastane naine sõitis sõiduautoga Audi A4 teelt välja vastu puud.

Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles