Pildid: tikkudega mänginud laps põletas heinaküüni maha

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile juhtus Pärnumaal õnnelik õnnetus, kui väike laps sai enda kätte tikud ning sellest sai alguse suur tulekahju. Põlengus keegi vigastada ei saanud.

Eile kell 11.46 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnumaal Sauga vallas Kilksama külas. Teataja sõnul põles heinaküün lahtise leegiga, lisaks olid abihoones ka traktorid.

Päästjate saabudes oli küün suures osas hävinenud ning tulekahju lokaliseeriti kell 12.09 ja kustutati 13.15. Heinaküün hävis tules täielikult.

Esialgsetel andmetel olid tikud jäänud küünis järelvalveta ning pere väike laps võis need kätte saada. Päästeameti teatel oli tegemist väga õnneliku õnnetusega, kuna heinaküün asus teistele hoonetele ning põlevmaterjalidele väga lähedal ning halvemal juhul oleks võinud viga saada ka laps.

Päästeamet tuletab kõigile lapsevanematele ja vanavanematele meelde, et tikud peavad olema lastele kättesaamatus kohas. Ühtlasi tuleb lastele selgitada, miks ei tohi tikkudega mängida ning millised võivad olla tuleõnnetuse tagajärjed. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles