Seitse ööpäeva maa all

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pimedusega löödud: «Radari» toimetaja Robert Kõrvits veetis suvel nädala ühegi valguskiireta ruumis, et tegelda süvitsi iseenda ja oma minevikuga. «See oli põnev,» kinnitab ta.
Pimedusega löödud: «Radari» toimetaja Robert Kõrvits veetis suvel nädala ühegi valguskiireta ruumis, et tegelda süvitsi iseenda ja oma minevikuga. «See oli põnev,» kinnitab ta. Foto: Mihkel Maripuu

«Radari» toimetaja Robert Kõrvits tegi esialgseid hirme ületades Leesoja nõia juures läbi pimeda ruumi rituaali. Maailm muutus pärast seda talle palju intensiivsemaks. Iseasi, mis saab nüüd Kõrvitsast.

Robert Kõrvits (35) on maa all pilkases pimeduses ja tohutus vaikuses viibinud kolm ööpäeva, 72 tundi – vähemalt nii ta oletab, sest midagi, absoluutselt mitte midagi pole kuulda ega näha –, ning enamiku sellest ajast, enda arvates vähemalt 60 tundi, ainult maganud ja maganud. Ega tal midagi praktilist teha olekski. Kui, siis ainult pisut süüa ja aeg-ajalt kempsus istuda. Ei mingit arvutit ega telefoni. Ei mingit sidet muu maailmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles