Harjumaal leiti metsa peidetud paat

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaalt Niitvälja küla lähistelt leitud metsa peidetud paadi omanik on tänaseks politseile teada, paadi küljest on kadunud aga mootor.

«Seeni pole, pähklid on toored, kuid peidetud paat keset metsa. Keegi tunneb puudust?» kirjutas leidja oma sotsiaalvõrgustiku lehel. Politsei võttis leidjaga ühendust.

Politseile teatati 23. augustil kella 6 paiku hommikul, et Keila linnast Linnamäe teelt on varastatud mootorpaat koos mootori ja treileriga, päev hiljem leidsid tähelepanelikud möödakäijad paadi ja treileri lähedalasuvast metsatukast.

Hetkel on paat menetlustoimingute tegemiseks politseijaoskonna hoovis. Paadi omanik on teada ning ta saab paadi lähiajal tagasi.

Paadi juurest on puudu paadimootor Mercury 60. Kui kellelegi on viimastel päevadel sellist mootorit müüa pakutud või kui keegi on sellise kasutatud mootori hiljuti soetanud, palume sellest politseile teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles