Fotod ja video: Kofkin ja Kotka käisid kapos ütlusi andmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaitsepolitseiametis käivad ridamisi tunnistusi andmas Edgar Savisaare väidetava korruptsioonijuhtumiga seotud inimesed.

Kella 13 ajal läks uurijate jutule ärimees Alexander Kofkin, keda kahtlustatakse altkäemaksu andmises. Kofkin väljus umbes 40 minutit hiljem, mil tema autojuht sõitis otse kaitsepolitsei maja värava ette ning ärimees istus autosse. Väljudes keeldus Kofkin igasugustest kommentaaridest.

Foto: Erik Prozes.
Foto: Erik Prozes. Foto: Erik Prozes

Hommikul enne kella 10 läks kaitsepolitseiametisse Edgar Savisaare üks lähemaid abilisi, riigikogu liige Siret Kotka

Kotka kaitsja vandeadvokaat Olavi-Jüri Luik ütles väljudes, et naine käis tunnistajana ütlusi andmas, kuid rohkem ta kommenteerida ei saanud. 

Foto: Mihkel Maripuu.
Foto: Mihkel Maripuu. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimeest ja Tallinna linnapead Edgar Savisaart kahtlustatakse korduvas altkäemaksu võtmises möödunud aasta jooksul. Kahtlusaluseid on kokku seitse: peale Savisaare veel Aivar Tuulberg, Aleksander Kofkin, Kalev Kallo, Hillar Teder, Vello Kunman ja Villu Reiljan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles