Boroditš: Savisaare ametist kõrvaldamine võib olla märgilise tähendusega

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš
Deniss Boroditš Foto: Jaanus Lensment

Tallinna endine abilinnapea, praegune riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Deniss Boroditš leidis, et tänane Harju maakohtu otsus Edgar Savisaar Tallinna linnapea ametist kõrvaldada võib olla märgilise tähendusega.

«See on nagu signaal, ka avalikkus võtab seda signaalina, kas süüdistustel või kahtlustustel on tõsi taga või on see ainult pelgalt, nagu paljud räägivad, mingi muu šõu,» vahendas endise keskerakondlase Boroditši sõnu ERR-i uudisteportaal.

Ta ei usu siiski, et määrus antud protsessi sisu väga mõjutaks. «Ütleme ausalt, et Tallinna linnavalitsus on suuteline töötama Edgar Savisaare heaks ilma Edgar Savisaare juuresolekuta,» põhjendas Boroditš.

See, kui Edgar Savisaar ka teatud hetkel linnapea ei ole, ei tähenda Boroditši arvates, et Savisaare vaimu seal ei oleks või et ta ei mõjutaks neid otsuseid, mis linnavalitsuses vastu võetakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles