Mees ründas elukaaslast kraadiklaasiga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elavhõbedaga kraadiklaas.
Elavhõbedaga kraadiklaas. Foto: Sille Annuk / Postimees

Kuressaare kohtumajas mõisteti kohut 47-aastase Marguse üle,  kellele pandi muu hulgas süüks elukaaslasele kraadiklaasiga haava kõhtu löömist ja tema peksmist plekk-kausiga.

Süüdistuse järgi lõi purjus Margus 14. veebruaril 2012 naisele kraadiklaasi kõhtu, hiljem võtsid kiirabitöötajad haavast välja kraadiklaasi skaalaosa, kirjutab Saarte Hääl. 11. septembril 2013 lõi ta isiklike suhete pinnal tekkinud tüli käigus kannatanule ühe korra plekist kausiga vastu kukalt.

Kolmanda rünnaku pani purjus Margus temaga lähisuhtes oleva inimese vastu toime tänavu 15. aprillil, lüües kannatanut rusikaga, tirides juustest ja väänates kätt.

Mees on olnud väärkohtlemise pärast kohtu all varemgi. Märtsis 2014 sai ta tingimisi karistada selle eest, et haaras kannatanul juustest, tõmbas põrandale ja lohistas mööda tuba.

Nüüd karistas kohus meest aastase vangistusega, mis asendati 365 tunni üldkasuliku tööga. See tuleb tal ära teha 18 kuu jooksul. Lisaks peab ta maksma 585 eurot sundraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles