Andres Jõesaar lahkub ERR-i nõukogu juhi kohalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jõesaar.
Andres Jõesaar. Foto: Peeter Langovits.

Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu esimees Andres Jõesaar ütles Postimees.ee’le, et ta on otsustanud lahkuda ringhäälingunõukogu juhi kohalt, uueks juhiks soovitab ta Hagi Šeini.

«Otsustasin lahkuda samal päeval, kui sain kahtlustuse,» sõnas Jõesaar.

17. juulil sõitis Volvot juhtinud 50-aastane Jõesaar Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikule, kus põrkas kokku rolleriga Aprilia. Rolleri roolis olnud 17-aastane Alar Leuska hukkus, temaga koos sõitnud Kristiina Brit Esop viidi raskelt vigastatuna Mustamäe haigla intensiivravipalatisse.

25. oktoobril esitas Põhja ringkonnaprokuratuur Jõesaarele kahtlustuse surmaga lõppenud avarii põhjustamises. Ekspertiisi kohaselt sõitis Jõesaar oma Volvoga ristmikule punase fooritule ajal.

«Olen nõukogu inimesi teavitanud ja teinud ettepaneku, et uueks juhiks võiks saada Hagi Šein, kelle kogemus on ületamatu – olen temaga ka rääkinud ja ta on nõus,» sõnas Jõesaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles