Enesepuhastuse läbiviija

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusloo üks autoritest vandeadvokaat Carri Ginter.
Arvamusloo üks autoritest vandeadvokaat Carri Ginter. Foto: Eero Vabamägi

Vandeadvokaat Carri Ginter, kes on kõrgelt hinnatud nii õiguseksperdi kui ka õppejõuna, tõestab nüüd oma võimekust musta auku kukkunud suures ettevõttes. Sel tööl on talle omad tagajärjed.

37-aastase Ginteri ülesanne on käivitada Eesti ettevõtete seas suuruselt kaheksandat kasumit teenivas Tallinna Sadamas enesepuhastuse protsessid ning tagada sadama koostöö kaitsepolitsei ja riigiprokuratuuriga. 

«Iga kord, kui on võimalik õppida ja kasulik olla, kipun väljakutse vastu võtma,» sõnab Ginter. Napi poolteise kümnendiga on ta saavutanud Eestis Euroopa Liidu õiguse juhtiva eksperdi reputatsiooni. Olgugi et tegelikult ulatub tema juriidiline tegevus seinast seina: alates riigihangete nõustamisest ning konkurentsi- ja intellektuaalomandi vaidlustest kuni Euroopa Komisjoni esindamiseni Euroopa Liidu kohtus. Tagatipuks on Tartu Ülikooli juuratudengid valinud ta kahel korral aasta õppejõuks. «Ühel diplomil on kirjas, et tulin kummikutega ülikooli,» nendib Ginter. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles