Ida-Virumaal hukkus autolt löögi saanud mees

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto sündmuskohalt.
Foto sündmuskohalt. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Täna õhtul kella 18.20 ajal juhtus Ida-Virumaal Narva - Narva-Jõesuu - Hiiemetsa teel raske liiklusõnnetus, milles hukkus meesterahvas. Juht põgenes sündmuskohalt.

Esialgsetel andmetel sai sõiduteel istunud meesterahvas löögi Narva poolt Narva-Jõesuu poole liikunud sõiduautolt. Mees hukkus kohapeal.

Sõiduauto põgenes sündmuskohalt. Hukkunud mees oli riietatud tumedasse ja ei kandnud helkurit. Mehe isik on tuvastamisel.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo loodab, et liiklusõnnetuse põhjustanud autojuht selgitatakse võimalikult kiiresti välja, sest õnnetuse ajal jäi auto registreerimismärk sündmuskohale. 

«Kõik sündmuse asjaolud selguvad menetluse käigus, kuid on väga oluline meeles pidada, et kergliikleja on liikluses nõrgem pool. Väga oluline on enda nähtavaks tegemine helkuri, helkurvesti või lambiga,» ütles ta.

Operatiivjuht kinnitab, et hetkel tegeldakse sõidukijuhi otsimisega ja soovitab õnnetuse põhjustajal ise politseiga ühendust võtta. «Vahet pole, mis õnnetusega on tegu. Sõidukijuht peab kohale jääma. Sündmuskohalt lahkumisele ei ole mingit õigustust,» rõhutas Jaggo.

Copy
Tagasi üles