Pedofiili karistati töökohustuse ja suhtluskeeluga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks tavapärastele kontrollnõuetele ei tohi mees katseaja kestel külastada lastele mõeldud interneti suhtlusvõrgustikke.
Lisaks tavapärastele kontrollnõuetele ei tohi mees katseaja kestel külastada lastele mõeldud interneti suhtlusvõrgustikke. Foto: rate.ee

Harju maakohus määras poole aasta jooksul 12-aastast poissi seksuaalselt ahistanud mehele töökohustuse ja keelas tal suhelda poisslastega.

31-aastane Tarmo-Toomas mõisteti süüdi sugukire rahuldamises lapsega ning sai karistuseks 420 tundi üldkasulikku tööd, mis tuleb ära teha kahe aasta jooksul, vahendab ERR Uudised.

Lisaks peab pedofiil osalema kriminaalhooldaja valitud sotsiaalabiprogrammides ning ta ei tohi suhelda alla 14-aastaste poistega ega külastada teismelistele orienteeritud suhtlusportaale nagu Rate.ee.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi ahistas mees mullu septembrist kuni tänavu veebruarini Tallinnas Lasnamäel asuvas korteris toona 12-aastast poissi, uurijate kinnitusel vähemalt kord nädalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles