Välisministeerium soovitab olla Prantsusmaal ettevaatlik

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa lipp
Prantsusmaa lipp Foto: SCANPIX

Välisministeerium soovitab olla eile terrorirünnakute alla sattunud ja eriolukorra välja kuulutanud Prantsusmaal ettevaatlik ja järgida väga täpselt kohalike ametivõimude korraldusi.

Välisministeeriumi veebikonsul kirjutas Facebookis, et mitmete terrorirünnakute järel on Prantsusmaa välja kuulutanud eriolukorra ja kõikidel piiridel on kehtestatud tugevdatud kontroll.

«Tänavatel on samuti tugevdatud turvakontroll, võidakse kontrollida isikut tõendavaid dokumente. Pariisi lennujaam ja raudteejaam töötavad, aga ühistranspordi liinidel võib olla muudatusi või sulgemisi,» märkis ta.

Ministeeriumi teatel on täna Pariisis suletud kõik muuseumid, kontserdipaigad ja muud avalikud asutused. «Soovitame Prantsusmaale reisides olla äärmiselt ettevaatlik ning järgida väga täpselt kohalike ametivõimude korraldusi. Samuti soovitame Prantsusmaale reisides oma reis registreerida välisministeeriumi kodulehel või mobiilirakenduses,» märkis veebikonsul.

Pariisis sai eile mitmes tulistamises ja jalgpallistaadioni Stade de France'i juures kõmatanud plahvatustes surma vähemalt 150 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles