Riigikogu alustas tänast istungit leinaseisakuga

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaseisak riigikogus.
Leinaseisak riigikogus. Foto: Erik Peinar / riigikogu kantselei

Riigikogu alustas täna kell 15 alanud täiskogu istungit leinaseisakuga, et mälestada Pariisi terrorirünnakute ohvreid.

Riigikogu esimehe Eiki Nestori ettepanekul tõusid saadikud püsti ja langetasid pea Pariisis mõrvarite käe läbi langenute mälestuseks.

Istungil vastasid saadikute arupärimistele ministrid: tervisekeskustesse tehtavatest investeeringutest rääkis tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, Riigimetsa Majandamise Keskuse reformimisest rahandusminister Sven Sester ning kiire interneti arendamisest majandus- ja taristuminister Kristen Michal.

Siseminister Hanno Pevkur vastas arupärimistele, mis käsitlesid valitsuse võetud kohustusi rändekriisi lahendamisel, politsei võimekust ning Vao keskuse põlengu uurimist ja massimmigratsiooni vastaste aktivistide väidetavat ahistamist. Haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi rääkis lasteaiaõpetajate töö väärtustamisest, õpetajate alampalgast ning ametikohtade koondamisest haridus- ja teadusministeeriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles