Politsei otsib kaht seksuaalkuriteos kahtlustatavat meest

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksuaalkuriteos kahtlustatavad
Seksuaalkuriteos kahtlustatavad Foto: Lõuna prefektuur

Politsei otsib kahte meest, keda kahtlustatakse 28. septembril õhtusel ajal Tartus Annelinna-Ihaste piirkonnas seksuaalkuriteo toimepanemises. 

Üks mees oli umbes 25-30-aastane, keskmise või kergelt tüseda kehaehitusega, umbes 175-180cm pikk, ovaalse näokuju, lühikese tumeda habeme, tumedate silmade ja tumedate lühikeste juustega. Jalas kandis ta tumedaid dressipükse ning seljas valget t-särki ning kapuutsiga dressipluusi.

Teine mees oli umbes 30-32-aastane, kõhna kehaehitusega, umbes 190 cm pikk, pikliku ja kõhna näo ning helepruunide lühikeste juustega. Seljas kandis ta halli kapuutsiga dressipluusi.

Mõlemad mehed suhtlesid eesti keeles ja sõitsid halli värvi vanemat tüüpi sedaankerega autoga.

Politsei palub kõigil, kel on infot kirjeldatud meeste või sõiduki kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või prefektuuri vihjemeilil louna.vihje@politsei.ee.

Ühtlasi palutakse politseiga ühenduda kõigil, keda on kirjeldusega kattuvad isikud tülitanud või neilt samas piirkonnas palunud endale teed juhatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles