Fotod: libedal teel vingerdama hakanud auto sattus avariisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtupoolikul juhtus Jõgevamaal liiklusõnnetus, kui autojuht kaotas libeduse tõttu sõiduki üle kontrolli ning põrkas kokku vastutulnud autoga.

Teisipäeval kella 17.24 ajal teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Jõgevamaal Palamuse vallas Mullavere külas. Esialgsetel andmetel alustas Tartust Jõgeva suunas liikunud Volkswagen Passati roolis olnud 44-aastane Ülle möödasõitu eesolevast sõiduautost.

Väidetavasti hakkas tema sõiduk libedal teel vingerdama, naine kaotas sõiduki üle kontrolli ning põrkas kokku vastu liikunud Chrysleriga, mida juhtis 30-aastane Maret. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Chrysler teelt välja kraavi.

Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud, küll aga said kahjustada mõlemad autod. Politsei selgitas, et ka sõidukite rehvid vastasid nõuetele.

Autojuhid said süü osas kokkleppele ning pöörduvad kahjukäsitluseks kindlustusse. Ühtlasi andis politsei teehooldajatele edasi info libedast sõiduteest, et see soolataks ja ohuolukordi saaks paremini ennetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles