Viljandimaal sai kolme auto kokkupõrkes vigastada neli inimest

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaal Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 42. kilomeetril põrkas täna õhtul kokku kolm sõiduautot, esialgsetel andmetel sai viga neli inimest, kes toimetati haiglasse.

Täna õhtul kella 17.15 ajal laekus Häirekeskusele teade, et Viljandi vallas Tobraselja külas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 42. kilomeetril toimus liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaldus Imavere poolt Viljandi suunas liikunud sõiduauto Volvo vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Viljandi poolt Imavere suunas liikunud teise Volvoga, teatas Lõuna prefektuur.

Kokkupõrke tagajärjel rebis Imavere poolt tulnud sõiduk kaasa teise auto juhipoolse esiratta ning põrkus veel kokku Viljandi poolt Imavere suunas liikunud sõiduautoga Opeliga, mis liikus Volvo taga.

Esialgsetel andmetel on liiklusõnnetuse põhjustaja Imavere poolt Viljandi poole liikunud Volvo. Antud sõidukis viibis kolm isikut, kes kõik toimetati haiglasse kontrolli. Sõidukis oli õnnetuse hetkel mitmeid alkoholipudeleid, sõidukit juhtinud 20-aastase mehe kainuse selgitab välja ekspertiis. Ka on täpsustamisel, kas sõidukis kasutati turvavarustust. Haiglasse kontrolli toimetati ka Opelis viibinud 16-aastane tüdruk.

Viljandi poolt Imavere suunas liikunud Volvo roolis olnud 25-aastane naine ja Opeli roolis olnud 22-aastane mees olid kained ja omasid juhtimisõigust. Kõikide õnnetuses osalenud sõidukite rehvid vastasid nõuetele.

«Teeolud olid hästi libedad, seetõttu tuleb sõidukijuhtidele jätkuvalt meelde tuletada, et libedaga ei tasu kihutada,» ütles Gonjak. «Tuleb jälgida kiirust ja ümbrust ning võtta hoog maha, kui vaja,» lisas ta.

Liiklusõnnetuse tõttu oli tee suletud mõlemas suunas, teatas maanteeamet. Kohal oli politsei, kes reguleeris liiklust ning ümbersõit korraldati läbi Karula aleviku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles