Eesti kuulsaima maletaja pojapoeg kaitseb kahte kõmulist tegelast

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adokaat Paul Keres büroos, seljas vanaisa, maletaja Paul Kerese omal ajal Londonist ostetud kangast õmmmeldud ülikond. Seinal advokaatide Simon Levini, Aleksander ja Leon Glikmani portreed.
Adokaat Paul Keres büroos, seljas vanaisa, maletaja Paul Kerese omal ajal Londonist ostetud kangast õmmmeldud ülikond. Seinal advokaatide Simon Levini, Aleksander ja Leon Glikmani portreed. Foto: Raul Mee

Eesti kõigi aegade kuulsaima maletaja Paul Kerese sajandal sünniaastapäeval teeb Eestis tegusid tema pojapoeg. Ta tunneb, et temalgi on täita oluline eluülesanne.

Eesti kuulsaima maletaja Paul Kerese pojapoeg Paul Keres, kõrgelt koteeritud advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid advokaat, kaitseb nii lasteporno valmistamises süüdistatavat kirjanikku Kaur Kenderit kui altkäemaksu võtmises kahtlustatavat endist Tallinna Sadama juhti Ain Kaljuranda.

Keres (33) tunnistab, et talle meeldib neid kaitsta, sest talle meeldivad suured, rasked ja keerulised asjad – ja samuti meeldib nende protsessidega kaasnev tähelepanu. Kuid mitte sellepärast, et oma ego toita ja kuulsust koguda. «Mulle meeldib see, et kaitsen inimesi, kes minu arvates tõepoolest väärivad kaitsmist,» ütleb ta. «Mul on rõõm ja uhke olla nendega ühel pool.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles