Šokolaaditasku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šokolaaditasku
Šokolaaditasku Foto: Jaan Heinmaa

500 g lehttainast

u 80 g Snickersit või muud pähklite ja karamelliga maiust (lõika kaheksaks tükiks)

tuhksuhkrut

Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kata küpsetusplaat paberiga ja rulli tainas kaheks võrdse suurusega ruuduks. Tõsta šokolaaditükid ühele tainaplaadile (10 cm vahedega) ja kata teisega. Vajuta servad kahvliga kinni, vajuta tainale iga šokolaaditüki ümber muster. Nii on kooki hiljem lihtne lõigata. Küpseta 12–15 minutit, kuni kakuke on kuldne ja krõbe. Serveerimise eel puista üle tuhksuhkruga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles