Jaadla: olen käitunud õiglaselt ja õigesti

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla.
Andres Jaadla. Foto: Meelis Meibaum/Virumaa Teataja

Rakvere linnapea Andres Jaadla ütles talle eile esitatud korruptsioonikahtlustust kommenteerides, et ta on enda meelest käitunud õiglaselt ja õigesti.

Jaadla rääkis Postimees.ee’le, et praegu on üldse veel vara asja kommenteerida, kuna tunnistajate ülekuulamised alles käivad.

Kahtlustuse sisu on seotud 2007. aastal Rakvere linna korraldatud viie riigihankega. Jaadla sõnul on kõik riigihangete otsused tehtud linnavalitsuse ja volikogu tasandil.

«Politsei teeb oma tööd ja mina teen oma tööd. Nii kaua, kui volikogu mind usaldab, saan tööd edasi teha. Proovin seda hästi teha ja oma parimate võimete piires, hinnangu annavad teised,» lisas linnapea.

Andres Jaadlale esitati kahtlustus korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangu teadvas rikkumises suures ulatuses.

Politsei alustas Rakvere linna riigihangetega seotud kriminaalmenetlust oktoobris, pärast linna õigusaktide rutiinset kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles