Simmide vara arestiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herman Simmile kuulub Sauel ridaelamuboks (pildil oleva maja parempoolseim) ning garaaž.
Herman Simmile kuulub Sauel ridaelamuboks (pildil oleva maja parempoolseim) ning garaaž. Foto: Repro

Riigiprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul on riigireetmises kahtlustatavate Simmide vara arestitud, ent lähemalt polnud ta nõus teemat kommenteerima.


Arestitud on nii Simmide kinnisvara kui auto. Simmidele kuulub Harjumaal Padise vallas kümmekond hektarit mereäärset maad, kus asub ka väike maja. Pärnus aadressil Ringi 37 kuulub Herman Simmi abikaasa Heete Simmile 2004. aastal ostetud korter. Lisaks kuulub neile Sauel Juure tänaval mõnisada ruutmeetrit elamumaad ja üle Eesti Harjumaast Viljandimaani mitu maalappi. Neile kuulus mõne aasta eest ka mõni hektar maad Ida-Virumaal, ent sellest suurema osa on nad juba maha müünud, kui Simmide astelpajukasvatamine untsu läks.


Et Simmide vara on arestitud, siis pole alust kuuldustel, et nad üritavad seda kiiruga müüa, sest arestimajas viibivatel inimestel on müügitehingute tegemine keeruline. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles