Arp Müllerit kuuleb nüüd Vikerraadiost

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arp Müller
Arp Müller Foto: Ain Protsin

Raadioajakirjanik Arp Müller, kelle häält kuulajad enam kui nelja aasta jooksul Kuku raadioga on seostanud, jätkab nüüd Vikerraadios.


«Kui ikka ühe ja sama suunitlusega programmi neli ja pool aastat teha, siis see loomulikult ammendab ennast,» põhjendab Müller kohavahetust. «Teemad hakkasid korduma. Vajasin lihtsalt uut väljakutset, et teha midagi uut ja huvitavat.»


Müller hakkab Vikerraadios kaks korda nädalas juhtima saadet «Uudis +» ja korra ka «Reporteritundi». «Uudis+» on pärastlõunane uudistemagasin, mis kestab kella veerand ühest viieni. «Reporteritund» mahub sinna vahele.


«See on autorisaade, mis keskendub mõnele probleemile sügavuti,» selgitab Müller. «Teemade ja intervjueeritavate valikul ma endale piire küll ei sea, et hakkan  näiteks rääkima vaid kaitsepoliitikast. Tuleval esmaspäeval käsitlen teemat, kuidas saada koolidesse noori õpetajaid.»


Arp Mülleri ajakirjanikutee algas 11 aastat tagasi ajalehes KesKus, ta on töötanud mitmes raadiojaamas ning teinud kaastööd ETV-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles