Naabrite tüli koera pärast tipnes peksuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus
Kaklus Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Saaremaa tipnes naabrite vahel koera pärast puhkenud tüli peksmisega, millest sündinud kriminaalasja lõpetamise eest nõustus peksja tegema 80 tundi üldkasulikku tööd.

Tüli ühes Kuressaare korterelamu trepikojas kulmineerus mullu 13. augustil kella 17 paiku, kui riiu üks pool, abielupaar, oma korterisse suundus, kirjutab Saarte Hääl.

Neid märkas rõdult esimesel korrusel elav R. K, kes hakkas naabrimeest süüdistama selles, et see olla tema koera peale kaevanud, kuid naaber eitas kaebamist ja sisenes koos abikaasaga majja.

Kui ta jõudis esimese korruse trepimademele, väljus R. K. oma korterist ja asus naabrit, kes üritas teda eemale tõrjuda, rusikatega tümitama.

Kuressaare haiglas tuvastati peksa saanud mehel peas verevalumid ja parema rindkerepoole põrutus. Ringkonnaprokurör otsustas detsembris peksmise asjus algatatud kriminaalasja lõpetada ja kohustas meest tegema 80 tundi üldkasulikku tööd, mis peab olema tehtud hiljemalt jüripäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles