Saksamaal hukkus raskes avariis eestlasest veokijuht (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Meelis Meilbaum

Saksamaal Cloppenburgi lähedal hukkus täna eestlasest veokijuht, kelle sõiduk põrkas kokku betooniautoga. Surma sai ka betooniauto juht.

Välisministeeriumi pressinõunik Sandra Kamilova kinnitas, et täna hukkus Saksamaal liiklusõnnetuses Eesti kodanik, kuid muud infot välisministeeriumil veel pole.

Postimehe andmetel purunes eestlase veokil esirehv, misjärel kaldus sõiduk vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku teise veokiga. Eestlane viidi sündmuskohast helikopteriga haiglasse, kuid ta elu päästa ei õnnestunud.

Nordwest-Zeitungi (NWZ) võrguväljaanne kirjutab, et õnnetus juhtus Loode-Saksamaal Löningeni ja Lastrupi vahelisel sirgel maanteelõigul kella 11.21 ajal. Laupkokkupõrke tagajärjel hukkusid nii Eestist veokit juhtinud 47-aastane mees kui ka Löningenist pärit betooniveoki roolis olnud 40-aastane mees. NWZ andmeil põhjustas õnnetuse Eesti auto, mis kaldus vastassuunavööndisse.

«Eesti veokijuht suudeti küll autost kätte saada, et ta haiglasse viia. Paraku suri ta samuti,» rääkis Cloppenburg/Vechta politseiinspektsiooni pressiesindaja Maren Fokken NWZ-le. «Loomulikult alustasime juurdlusega. Mõlema auto sõidumeerikute digikaardid lähevad analüüsi ja on võimalik, et need juhatavad meid juhtunu põhjusteni. Iseenesest mõistetavalt on ka tunnistajate ütlused juhtumi lahendamisel väga olulised.»

Nii Eesti tenthaagisega autorong kui ka betooniveok paiskusid kokkupõrke tagajärjel teelt välja. Õnnetuse tagajärjel oli tee mitmeid tunde liiklusele suletud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles