Tallinna-Frankfurdi lennuk katkestas tugeva turbulentsi tõttu maandumise

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa lennuk.
Lufthansa lennuk. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinnast Frankfurti teel olnud Lufthansa lennuk katkestas reede õhtul tugeva turbulentsi tõttu viimasel hetkel maandumise, lennuki pardal oli ka Eestist visiidilt naasev Nordrhein-Westfaleni liidumaa peaminister Hannelore Kraft.

Hannelore Kraft. Foto: Reuters / Scanpix
Hannelore Kraft. Foto: Reuters / Scanpix Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS

Frankfurdi lennuvälja tabas reede õhtul tugev torm. Tallinnast Frankfurti teel olnud Lufthansa lend LH883 oli lennuväljale maandumas, kui tugev turbulents sundis lennuki paari meetri kõrgusel maandumisrajast uuesti kõrgust võtma, kirjutab Der Westen.

Lennuk võttis pärast ebaõnnestunud maandumist suuna Tüüringeni liidumaa pealinna Erfurti, kus õhusõiduk ohutult maandus. Pärast tankimist suundus lennuk taas Frankfurdi lennuväljale, kus õhusõiduk kahetunnise hilinemisega õnnelikult maandus.

Üks Hannelore Krafti delegatsiooni liige sai ebaõnnestunud maandumisest sellise šoki, et keeldus uuesti lennukisse minemast ning sõitis Erfurtist koju rongiga.

Hannelore Kraft oli reedel Eestis visiidil koos Saksamaa välisministri Frank-Walter Steinmeieriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles