Roheliste esinumbrid on Lotman, Kross, Strandberg ja Talvik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Lotman..
Aleksei Lotman.. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eestimaa Rohelised järjestavad täna valimisnimekirja ja selgunud on, et üleriigilises nimekirjas on esimesed neli kandidaati Aleksei Lotman, Eerik-Niiles Kross, Marek Strandberg ja Artur Talvik.

Täna toimusid Tallinnas kärajad, kus Eestimaa Roheliste nimekirjas 2011. aasta riigikogu valimistel kandideerivad Roheliste erakonnaliikmed ja vabad kodanikud reastasid oma üleriigilist valimisnimekirja, teatas partei pressiesindaja.

Kärajatel moodustati nimekirja esitosin, kuhu kuuluvad Aleksei Lotman, Eerik-Niiles Kross, Marek Strandberg, Artur Talvik, Valdur Lahtvee, Pille Tomson, Peep Mardiste, Madis Melzar, Toomas Trapido, Urmas Hallika, Triin Veber ja Kaarel Tarand. Nimekiri täpsustub eelolevaks neljapäevaks.

Kärajatel valitses rahulik koostöömeeleolu. Esitatud ettepanekud arutati ühiselt läbi ja otsustati, et kandidaatide reastamine saab üleriiklikus nimekirjas olema nn tõmbluku meetodil ehk kandidaadid reastatakse vaheldumisi erakonnaliikmetest ja vabadest kodanikest kandidaatidest ning alustatakse erakonnaliikmest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles