Politsei kahtlustab poega õigeusupreestrist isa tapmises (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa Mihhail
Isa Mihhail Foto: hkvne.ee

Narvas tapeti täna õigeusu kiriku preester Mihhail, politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni ohvri 20-aastase poja.

Politsei saatis täna kell 10.49 meediale palve, et välja selgitada 20-aastase Daniili asukohta. Kell 12.43 teatas Ida prefektuur, et Daniil on kinni peetud. 

Daniili kahtlustatakse selles, et ta lõi täna öösel Narvas asuvas kodus oma 49-aastast isa korduvalt terariistaga ja lahkus seejärel korterist. Kannatanu toimetati haiglasse, kuid tema elu ei suudetud päästa.

Kõik sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kriminaalmenetlust on alustatud karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi järgi.

Preester Mihhail teenis Moskva patriarhaadi õigeusu kiriku alluvuses oleva Narva-Jõesuu Suurvürst Vladimir Püha kiriku koguduses, ent elas ise Narvas.

Daniili puhul on tegemist vägagi andeka inimesega. Näiteks 2012. aastal osales ta Tartu Ülikooli Narva Kolleži korraldatud eksperimentaalfüüsika õpikojas. Kreenholmi üheksanda klassi õpilane Daniil lausus toona venekeelsele Postimehele, et ta armastab teadust ja on rõõmus, et saab täiendada oma füüsikaalaseid teadmisi. «Seda, mida professor räägib, ja need katsed, mida korraldame siin, annab juurde sellele, mida õppime koolis. Professor selgitab hästi. Ühest järeldub teine. Seepärast on see väga huvitav,» lausus Daniil.

Peale selle on Daniil ka klaverivirtuoos. Ta on saavutanud erinevatel võistlustel kõrgeid kohti. Näiteks 2010. aastal võitis ta Eesti noorte pianistide konkursil «Robert Schumann – 200» kolmanda klassi vanuserühmas esimese koha.

Alles eile postitas nooruk venekeelses sotsiaalvõrgustikus VKontakte teksti sisuga: «Ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehakse.

Foto: Ekraanitõmmis

Samas oli ühel teisel varasemalt postitatud pildil kirjutatud: «Mille eest olen selle kõik ära teeninud.» või «Miks peaksin olema ainuke adekvaatne inimene selles sodomistlikus tsirkuses.»

Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles