Liikluses kaotas elu üks ja sai vigastada seitse inimest

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Reedel juhtunud seitsmes inimkannatanutega liiklusõnnetuses kaotas elu üks ja sai vigastada seitse inimest, lisaks neile pöördus kiirabisse ka päev varem mopeediõnnetuses kannatada saanud mees.

Päeva esimene, traagilisim õnnetus juhtus kella 5.32 ajal Võrumaal Puusepa külas. Esialgsetel andmetel kaldus 19-aastane naine Audi A4-ga vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veokiga Mitsubishi Canter, mida juhtis 26-aastane mees. Noor naine hukkus, veokijuht aga tuli toimetada Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Teine õnnetus juhtus kella 9.52 paiku Jõhvi bussijaama juures, kus 65-aastane Vladimir pidurdas järsult liiniveoks kasutatava Irisbusiga. Bussis reisijana viibinud 73-aastane naine aga kukkus pidurduse tagajärjel. Kiirabi viis eaka naise Ida-Viru keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 11.15 ajal Tallinnas Lastekodu ja Liivalaia tänava ristmikul. 86-aastane naine ületas Lastekodu tänavat ja sai löögi beežilt Audi Q5-lt, mis lahkus sündmuskohalt. Samas selgus, et naine oli teed ületanud väljaspool jalakäijate ülekäigurada. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Neljas õnnetus juhtus kella 11.57 paiku Tartumaal Ülenurme alevikus jalakäijate raudteeületuskohas, mis viib üle Tartu-Koidula raudteetrassi. Koidula poole sõitnud kaubarong riivas 14-aastase poisi jalgratast ja noor rattur kukkus seepeale raudteerööbaste kõrvale kraavi. Kiirabi viis poisi Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Viies õnnetus juhtus kella 12.41 ajal Tallinnas Koplis. Jalgrattaga mööda Kopli tänava kõnniteed sõitnud 11-aastane tüdruk põrkas Kopli 100b juures kokku samal teel samas suunas jalutanud 85-aastase naisega. Kiirabi viis eaka jalakäija Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kuues õnnetus juhtus kella 17.50 ajal, kui rotsteri Fiat Barchetta roolis olnud 29-aastane mees ootas vasakpööret Sõle tänavalt Lõime tänavale. Fiatile sõitis tagant otsa 33-aastane mees Ford Transiti kaubikuga. Kaubikule sõitis omakorda tagant otsa Suzuki GSF mootorratas, mida juhtis 31-aastane mees, kellel polnud lube. Kiirabi viis nii Fiati juhi kui ka lubadeta mootorratturi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Seitsmes õnnetus juhtus kella 19.41 ajal Keila-Haapsalu maantee ja Riisipere-Vasalemma maantee ristmikul. Keila poolt Haapsalu suunas liikunud 60-aastane mees tegi Opel Astraga vasakpööret, kuid ei pannud tähele vastassuunast lähenenud Ducati mootorratast, mida juhtis 30-aastane mees. Kiirabi viis mootorratturi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Reedel viis kiirabi Võhmast Viljandi haiglasse kontrolli 27-aastase mehe, kes oma sõnul sai vigastada neljapäeva lõuna paiku Suure-Jaani vallas Jaska-Võhma tee 4. kilomeetril toimunud liiklusõnnetuses. Seal oli 46-aastane mees ristmikul mopeediga järsult pidurdanud, kaotanud sõiduki üle kontrolli ning kukkunud. 27-aastane mees aga oli mopeedil kaasreisijaks. Liiklusõnnetusega seotud asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles