«Pokémon Go» mängija hüppas Viimsis mänguhoos teiselt korruselt alla (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokémon Go
Pokémon Go Foto: SCANPIX

Põhja prefektuuri teatel said eile Ida-Harju politseijaoskonna patrullpolitseinikud väljakutse Viimsisse, kus eramu teiselt korruselt oli 17-aastane noormees mänguhoos alla hüpanud.

«Mitte ükski mäng, telefonikõne, SMS või uudis ei ole nii pakiline või huvitav, et oma elu või tervis ohtu seada. Eile said Ida-Harju politseijaoskonna patrullpolitseinikud väljakutse Viimsisse, kus eramu teiselt korruselt oli 17-aastane noormees mänguhoos alla hüpanud,» kirjutab Põhja prefektuur oma Facebooki seinal.

Häirekeskusele laekus teade eile kell 14.50, et Viimis on poiss hüpanud teise korruse aknast alla. Kohale sõitis ka politsei, kellele teel Viimsisse sõitis juba kiirabi koos noormehega vastu.

Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitusel ei ole hetkel täpselt teada, kas noormees kukkus või ei osanud ta ohtu hinnata ning hüppas ise mänguhoos aknast alla. Õnneks ei olnud tegemist väga kõrge teise korrusega, kinnitas politsei. Noormees ei saanud raskeid vigastusi, kuid kannatas pärast kukkumist valude käes. Ta viidi haiglasse tervisekontrolli.

Poisi ema sõnul mängis noormees uut «Pokémon Go» mobiilimängu.

«Kutsume kõiki noori ja vanu üles säilitama kainet mõistust ning päriselus tegelema päris asjadega. Tänaval tõsta pea telefonist ja jälgi enda ümber toimuvat ning liikluses osaledes unusta mobiiltelefon, keskendu liiklemisele ja säilita täielik tähelepanu ning valvsus,» soovitab Põhja prefektuur.

«Telefonimäng, on selleks siis pokemonide otsimine või mis iganes muu kõrvaline tegevus, võib kujutada ohtu liikluses. Tähelepanu läheb jutustamisele ja kõnelemisele ning liiklusolukorda ei jälgita. Tähelepanematu inimese käes võib selline alternatiivreaalsuses kulgev mäng seada ohtu nii mängija kui ka teised kaasliiklejad. Tänav pole koht mängimiseks ja pigem peaks eelistama selliste mängude mängimist pargis või turvalisemas kohas,» hoiatas PPA vanemkomissar Riho Tänak.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles